Voor grond-, weg- en waterbouwprojecten kunnen we het grondwerk verzorgen. Dat doen we vooral als onderaannemer. Containers nodig voor afval? Deze halen en brengen we en we verwerken de inhoud.

Infra

Van een perfecte ondergrond voor een serie nieuwbouwwoningen tot het vlakmaken van een tuin, mét daarin een vijver. We zijn inzetbaar voor de coördinatie en uitvoering van diverse infraprojecten.

Onze kracht daarbij? Vooral onze ervaring. We weten wat we tegen kunnen komen, waardoor we in staat zijn om daarop te anticiperen. En we kunnen de machines hanteren als geen ander: terwijl onze ogen iets waarnemen, reageren onze handen daarop. Snel en nauwkeurig.

Recycling

Voor verschillende typen afvalstromen kun je bij ons een container huren, zoals hout, restafval, puin en groenafval. We komen de container leeg brengen, vol ophalen en vervolgens zorgen we ervoor dat de inhoud bij de juiste afvalverwerkers terechtkomt.

Je kunt bij onze containerservice rekenen op een korte doorlooptijd en een flexibele planning. Jij vraagt, wij draaien? Als het even kan wel.

Kunnen we helpen?

Heb je onze hulp nodig bij een project?
Laat het ons weten via info@coppensoss.nl of 0412 – 652 900.

Container huren

Wij hebben vaste lage tarieven, extreem snelle levering en een service.
Kies voor Coppens om de goedkoopste containers te huren.

Container 2m3 / 10m3